LOFTROMPET 2018 en eerste album voor CELIEN!

Afgelopen woensdagavond, 14 november, vond de uitreiking plaats van de “Loftrompetten van de Vlaamse amusementsmuziek 2018”. Een samenwerking tussen VLAPO, SABAM For Culture en MENT TV.
Celien viel in de prijzen met haar zomerse single “Ritme in mij” die gedurende 18 weken hoog genoteerd stond in de Vlaamse hitlijsten. Samen met haar co-writers Patrick Hamilton en Vincent Pierins mocht ze de loftrompet voor “meest originele Nederlandstalige nummer van 2018” mee naar huis nemen. Niet alleen een Loftrompet als kroon op haar werk, maar ook een cheque die haar werd aangeboden door Sabam For Culture.
Deze laatste zal meteen worden ingezet voor haar eerste full-cd. Een cd met overwegend eigen werk die wordt voorgesteld tijdens haar eerste soloconcert op 9 februari 2019 in ‘Le CirQ’ te Hoogstraten. Reserveer alvast je plaatsen voor dit unieke concert met live-band via info@celien.eu
Intussen zat Celien niet stil want enkele weken geleden lanceerde ze haar nieuwste single “Niets meer” waarmee deze jonge dame nogmaals toont wat ze in haar mars heeft.
In januari 2019 beloont ze het geduld van vele fans die al een tijdje zaten te wachten op een duet van moeder en dochter. Het werd een catchy popversie van “Samen leven”, van de tijdens diezelfde loftrompetten gelauwerde Jimmy Frey.