Nog een extra concert in Lotto Arena voor BART PEETERS

Afgelopen woensdag ging de ticketverkoop van start voor de twee aangekondigde concerten van Bart Peeters – Deluxe in Lotto Arena op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019. Na 10 minuten waren er al 8.000 tickets verkocht.

Artiest én organisatoren waren overdonderd door de belangstelling. De drukte op de websites van de zaal en ticketverkoper was vergelijkbaar met die van de grootste concerten in het Sportpaleis. Inmiddels werd ook een wachtlijst geopend die opvallend druk gesolliciteerd wordt.

‘Ik heb nog nooit eerder opgetreden in een arena en wist dus niet waaraan me te verwachten. De overdonderende belangstelling en reacties zorgen voor zoveel warmte dat het bijna misdadig zou zijn om de mensen die naast een ticket grepen teleur te stellen. We zijn dus blij dat we een extra concert kunnen aankondigen op woensdag 27 november 2019’ aldus Bart Peeters. ‘Eén en ander zorgt natuurlijk ook voor extra gezonde druk, want ik voel nu al dat de verwachtingen van de ticketkopers zeer hoog zijn. We zullen in de uitwerking van de concerten dus nog een tandje bijsteken en zorgen voor een onvergetelijk Deluxe feest.’

De ticketverkoop voor dit extra concert start op woensdag 12 december om 10u via Tele Ticket Service. Voor de shows van vrijdag 29 en zaterdag 30 november zijn er nog een beperkt aantal plaatsen in verkoop.

Bart koos voor de Lotto Arena omdat de zaal voor hem de juiste combinatie is tussen enerzijds een formaat voor echte ambiance en anderzijds een hoge graad van gezelligheid voor veel intimiteit. 2019 zal vanaf nu doorgaan als het jaar waarin Bart Peeters voor het eerst een reeks avondvullende concerten op arenaschaal zal brengen.

BART PEETERS DELUXE in de Lotto Arena op woensdag 27, vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019 om 20 uur. Kaarten kosten €22,90, €32,98, €44,18 en €55,38 via www.lotto-arena.be.