Unieke kerstshow met GARRY HAGGER, NADINE en FRANS BAUER

Geniet deze decembermaand van een fonkelende kerstshow met ronkende namen! De naam ‘Magisch Mooi’ doet de show alle eer aan, ontdek je mee

Niet één, maar drie magische stemmen betoveren je tijdens deze show. Ze brengen de mooiste liedjes en de meest betoverende kerstverhalen, zelfs met een internationale touch!

Zo kunnen we van Garry Hagger op zijn minst zeggen dat het een vakman is die zijn kunde vereeuwigde in ‘Het Allermooiste’, een plaat waarmee hij goud haalde!

De Zuid-Afrikaanse popzangeres Nádine (spreek uit als Neydean) veroverde reeds in 2014 talloze Vlaamse harten met enkele unieke kerstshows. Naast haar eigen ijzersterke songs en kerstklassiekers, zal ze het beste van zichzelf geven in enkele duetten met Garry Hagger, maar zeker ook met de man die Kerst 2018 helemaal magisch maakt: Frans Bauer!

Na de succesvolle passage met ‘Tour de Frans’, sluit ‘de populairste Nederlander in Vlaanderen’ zich aan bij de betoverende stemmen van ‘Magisch Mooi’.

Het belooft een wonderlijke show te worden met drie schitterende persoonlijkheden en onder live begeleiding van de muzikanten van de ‘Holland Show Band’. Ze zullen op sfeervolle wijze de mooiste liedjes van de artiesten en de allergrootste kerstsongs omlijsten.

Kerst zal nog nooit zo Magisch Mooi geweest zijn!

Info, tickets & data’s: www.magischmooi.be