Winterrevue “A NIGHT @ THE MOVIES” in première

Gisteravond ging de winterrevue “A NIGHT @ THE MOVIES” in première in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Traditiegetrouw was er heel wat schoon volk op de rode loper uitgenodigd. Bijzonder spannend voor showbizzcorryfeeën Anne De Baetzelier en Katja Retsin die het beste van zichzelf gaven tijdens de spetterende show. Regisseur Stany Crets haalde ze volledig en met succes uit hun comfort zone waarbij de dames niet enkel werden ingezet als presentatrices maar evengoed als zangeressen, danseressen of actrices in een sketch. 

Vaste waarden Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke zorgden opnieuw voor een indrukwekkende live-show. Een feest voor oog en oor met een sterk ensemble en een schitterende live-band. Het publiek kan nog  tot en met 13 januari genieten van “A NIGHT @ THE MOVIES” in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament  – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem

Met: Anne De Baetzelier, Katja Retsin, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke. 

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Info & tickets: www.elckerlyc.be