ANTWERPEN ZINGT voor het laatst op de Gedempte Zuiderdokken

Voor de 22e keer kan je op een mooie zomeravond samen met duizenden anderen samen zingen in ’t stad.   

Op zondag 4 augustus kan je nog één keer terecht op de Gedempte Zuiderdokken om mee te zingen met toppers als ‘De allereerste keer’, ‘De Marie-Louise’, ‘Leef’, ‘Zoutelande’, ‘Mia’ en ‘Laat de zon in je hart’. Maar ook internationale songs als ‘I’m so excited’, ‘Hit the road Jack’, ‘Wake me up before you gogo’ (en ‘Wake me up’ van Aviccii) staan op het programma. Antwerpen mag zich dit jaar ook volledig laten gaan op ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen, dankzij de gelijknamige film weer helemaal actueel. 

En uiteraard worden ‘Antwaarpe’ en ‘Lichtjes van de Schelde’ niet vergeten.  De avond wordt naar goeie gewoonte geopend door de band die er altijd heel snel de sfeer in krijgt: Wim Leys & Band (die hun optreden deze keer gaan registreren). 

En er komt ook weer een klepper van een verrassingsgast langs.

Deze Antwerpen Zingt is de laatste die zal plaatsvinden op de Gedempte Zuiderdokken. Maar dat betekent zeker niet het einde van het populaire evenement. Samen met de Stad Antwerpen wordt uitgekeken naar een nieuwe locatie zodat Antwerpen ook de volgende jaren flink kan blijven zingen.

Antwerpen Zingt op de Gedempte Zuiderdokken op zondag 4 augustus vanaf 18u00.