CLOUSEAU bevestigt aanwezigheid op het benefietconcert ‘Music for Bricks’

Het lijstje met artiesten die hun schouders zetten onder het benefietconcert ten voordele van een betere schoolinfrastructuur in Ivoorkust blijft aangroeien. Zo hebben inmiddels ook Clouseau, blackwave., Kid Noize en Suarez hun aanwezigheid bevestigd voor het benefietconcert ‘Music For Bricks’ dat doorgaat op 29 april in Paleis 12 te Brussel. Naast initiatiefnemer Henri PFR hadden Alice on the Roof, Selah Sue, Coely en Loïc Nottet reeds hun medewerking bevestigd.

Met hun nieuwe album ‘Tweesprong’ is Clouseau terug van weggeweest. De broers Wauters wonnen eerder dit jaar voor het eerst sinds 2013 een MIA voor Beste Groep en hun tournee in Vlaanderen is volledig uitverkocht.

Het Antwerpse duo blackwave. groeide in een mum van tijd uit tot een van de meest besproken hiphopacts van ons land. Met singles als ‘BIG Dreams’, ‘Elusive’, ‘Whasgood?’ en ‘GoodEnough’ zijn de Antwerpenaren ondertussen niet meer van de radio weg te slaan. 

Kid Noize is één van de grootste namen van franstalig België. De artiest met het iconische apengezicht combineert zijn muziek met stripverhalen en heeft de ambitie om het ver te schoppen in Vlaanderen. Vorig jaar stond hij oa nog op het podium van Tomorrowland.

Marc Pinilla is de zanger van de franstalige band Suarez. De band brak door na het winnen van ‘Carrefour des Talents’ tijdens het muziekfestival Francofolies in Spa.

Het idee van ‘Music for Bricks’ komt van Henri PFR.  Op zijn initiatief staan woensdag 29 april een 14-tal artiesten belangeloos op het podium in Paleis 12 in Brussel teneinde geld in te zamelen voor de bouw van klaslokalen uit gerecycleerd plastic voor kinderen in Ivoorkust. 

Info: www.musicforbricks.be