DE ROMEO’S komen naar de Aarschotse Fundays!

Het programma voor de feestelijke vijftiende editie van de Aarschotse Fundays is klaar. Het wordt weer een bruisend feestweekend met mooie line-ups op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019.

Op vrijdag 5 juli krijgt u al een eerste kers op de taart met niemand minder dan Paul Michiels Live in Concert. Daarnaast zijn er nog optredens van Mutox, Time Machine en DJ’s Fiësto.

Op zaterdag 6 juli bezorgt Timothy Drake met zijn superband Queen Forever u onder de Aarschotse sterrenhemel het ware gevoel dat u oog in oog staat met de échte Freddy Mercury en Queen. In een wervelende show passeren alle grote Queen-hits, waaronder het tijdloze “Barcelona”. U krijgt gegarandeerd kippenvel als Freddy Mercury en de wereldbefaamde sopraan Montserrat Caballé live voor u te kijken staan. Ook Mooncat, Ducki Said The Donkey, Kontrair en Level Six staan die avond op het podium.

Zondag 7 juli pakken we in het kader van Vlaanderen Feest opnieuw uit met een Schlagerfestival. Voor deze feesteditie krijgt u maar liefst twee live-in-concert-artiesten cadeau: Sammy Moore en De Romeo’s. Ook zullen Joey Oerlemans, Johan Veugelers, Sabine, Sergio en Eveline Cannoot, het beste van zichzelf geven.

Graag presenteren we u het nieuwe concept van onze zondagse randanimatie. We nemen u mee terug in de tijd met een heuse oldtimershow. Honderden prachtige vierwielers staan te pronken in een rond het stadscentrum. Laat u verrassen door zoveel unieke als zeldzame modellen.

U merkt het, we hebben alles uit de kast gehaald om er weer een topeditie van te maken. 10 live-bands, unieke artiesten, Aarschotse artiesten, gevarieerde randanimatie…

Info: http://www.facebook.com/fundays.aarschot/