GERARD JOLING sluit jaar met Goud & Nieuw af in Amsterdamse Ziggo Dome

Op zaterdag 28 december a.s. vindt de allereerste editie van Goud & Nieuw plaats in Ziggo Dome. Deze fonkelnieuwe show met een gouden randje wordt gebracht door één van Nederlands’ bekendste zangers en tevens tv-presentator Gerard Joling, die tijdens deze bijzondere showavond begeleid wordt door een grootkoppige big band.

Gerard Joling trekt dit najaar met Goud & Nieuw één avond alles uit de kast voor een feest met een gouden rand. In stijl wordt er teruggeblikt op een prachtig jaar en met elkaar geproost op een gloednieuw jaar. En dat alles in een chique setting die het midden houdt tussen gerookte zalm en oliebollen, tussen een coltrui en een cocktailjurk. Kortom: swingen en dansen in stijl op de grootste Nederlandstalige en Engelse hits die passen bij de gezelligste tijd van het jaar. 

Goud & Nieuw combineert de warmte van kerst met het feest van Oud & Nieuw. Een feestavond die staat voor het samenzijn in stijl met vrienden, familie en andere dierbaren met een groot live orkest, blazers en strijkers, álles!

Gerard Joling: “Fans vragen er veelvuldig naar: wanneer ga je zelf weer eens een show geven? Het antwoord is: op 28 december in de Ziggo Dome! Sinds lange tijd ben ik weer terug met een grote show, waarmee ik mezelf weer muzikaal laat zien en horen. Goud & Nieuw is een concert dat mensen niet snel van mij zullen verwachten. Het staat voor de perfecte afsluiting van een fantastisch jaar, samen met vrienden en familie. Ik kan niet wachten.”

Info & tickets: www.mojo.nl