HOLIDAY ON ICE komt naar Antwerpen!

Na een periode van bijna zeven jaar keert het vernieuwde Holiday on Ice eindelijk terug naar België. Meer zelfs, de nieuwe show ‘Supernova’ van Holiday On Ice hervat zijn Europese tournee in de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets voor deze buitengewone familieshow zijn meteen beschikbaar.

Met Supernova wordt opnieuw aangeknoopt bij een lange traditie van familiegerichte ijsshows in Antwerpen. “We hebben zoals veel bezoekers prachtige herinneringen aan de shows van Holiday on Ice in onze zalen”, vertelt Chris Bergs van Sportpaleis Group. “Het is dan ook met groot genoegen dat we eind volgend jaar, samen met Dag Allemaal, de familieshow Supernova verwelkomen in de Lotto Arena. Het onderhoudend verhaal, de adembenemende acrobatie en de prachtige kostuums maken ook van deze show de ideale uitstap voor het gezin of met vrienden, voor jong én oud.”

“Een nieuwe wereld op het ijs”
Tijdens de adembenemende show Supernova komt het publiek ogen en oren te kort. De 40 internationale artiesten zijn niet alleen op, maar ook bóven het ijs te zien. Voor de show werd een speciaal hightech 3D decor ontwikkeld en werden meer dan 400 spectaculaire kostuums ontworpen.

“Supernova staat garant voor ultramodern live-entertainment op het ijs. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om de showbeleving voortdurend opnieuw uit te vinden, grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen om een nieuwe wereld op het ijs te creëren”, zegt Peter O’Keeffe, CEO van Holiday on Ice en producer van Supernova.

De creatieve leiding van Supernova is in handen van voormalig kunstschaatser Robin Cousins. Hij is naast Olympisch goud winnaar ook tweevoudig wereldkampioen namens Groot-Brittannië. Na zijn sportcarrière ging hij als schaatser aan de slag bij Holiday on Ice. Als creative director stond hij mee aan de wieg van heel wat shows.

Holiday on Ice is in haar 77-jarig bestaan uitgegroeid tot de meest populaire ijsshow ter wereld. Meer dan 333 miljoen mensen bezochten al één van de shows van Holiday on Ice.

Ticketverkoop gestart
De ticketverkoop start maandag 21 december, net op tijd voor zij die willen verrassen met tickets onder de kerstboom.

“Holiday on Ice – “Supernova” – zaterdag 4 december om 14.30 en 20 uur en zondag 5 december om 15.00 uur.

Tickets kosten 32 (balkon), 42 (tribune) en 55 euro (dreamseats rond het ijs) en zijn meteen beschikbaar via www.lotto-arena.be.