INTERCLASSICS BRUSSELS verplaatst naar volgend jaar

De zesde editie van InterClassics Brussels, de jaarlijkse oldtimerbeurs in Brussels Expo, is uitgesteld naar november 2021. De 75ste verjaardag van Jacky Ickx, nog steeds één van de grootste Belgische sporticonen aller tijden, zou tijdens de beurs op 20, 21 en 22 november 2020 grootst gevierd worden. Door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus en de aanhoudende onzekerheid over verdere ontwikkelingen is de organisatie genoodzaakt de beurs te verplaatsen naar 19, 20 en 21 november 2021.

De invulling voor de zesde editie van InterClassics Brussels verliep voortvarend. De collectie aan topstukken voor beide thema’s was definitief en de plattegrond was grotendeels gevuld. Het COVID-19 protocol lag klaar en de beurs kon in een veilige ‘corona-proof’ omgeving plaatsvinden, volledig in lijn met de richtlijnen van de Belgische overheid. Echter gezien de verwachting dat de beperkende maatregelen om het virus in te dammen nog geruime tijd van kracht blijven, waaronder ook de reisbeperkingen, kan de organisatie de kwaliteit van de beurs op dit moment onvoldoende garanderen. In samenspraak met sponsoren en stakeholders is daarom besloten de beurs te verplaatsen naar november 2021.

‘De internationale koers die wij de laatste jaren succesvol hebben ingezet, zou tijdens de zesde editie van InterClassics Brussels 2020 nog meer tot uiting komen. Nog nooit eerder was de internationale belangstelling van exposanten en bezoekers zo groot. Een effort waar wij als team hard voor hebben gewerkt en enorm trots op zijn. Wij kijken terug naar 2019 als onze beste editie ooit, maar de verwachtingen voor 2020 waren nog hoger gespannen. Extra zuur dat wij gedwongen zijn om deze beslissing nu te moeten maken. Ik ben ervan overtuigd  dat wij volgend jaar, samen met alle partners en relaties die ons ook nu trouw blijven, een topeditie van InterClassics Brussels gaan neerzetten’, aldus Erik Panis – Beursmanager InterClassics.

De editie in 2021 blijft in het teken staan van de 75ste verjaardag van Jacky Ickx. Het tweede thema ‘65 years Elva – the birth of McLaren’ en de veiling van Noble Auctions zullen volgend jaar eveneens op de agenda blijven staan.  

De zesde editie van InterClassics Brussels vindt plaats van vrijdag 19 t/m zondag 21 november 2021  in paleis 5, 6, 7 en 9 van Brussels Expo. De klassieke autobeurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. Alle inschrijvingen voor editie 2020 blijven geldig voor de editie in 2021 evenals de reeds aangekochte entreetickets. Meer informatie over de beurs is te vinden op de website www.interclassics.be.