Legendarische actieheld DANNY TREJO komt naar Gent!

Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2022 gaat de voorjaarseditie van FACTS van start, de grootste en oudste comic con van ons land. Op de acteurs-gastenlijst pronken alvast Natalia Tena (Harry Potter / Game of Thrones), Jacob Bertrand en Peyton List van de Netflix-serie Cobra Kai en Suits-acteur Rick Hoffman, alias ‘Louis Litt’. En vandaag kwam daar de opvallende naam Danny Trejo bij, de gevangene die uitgroeide tot wereldberoemde actieheld.

Wie fan is van schromeloze actiefilms en -series kan in zijn catalogus van de afgelopen 35 jaar zonder moeite een rondje ‘spot Danny Trejo’ spelen. Deze karakterkop heeft immers al een bloemlezing om U tegen te zeggen. Hij valt op in elke productie, van grote rollen in onder meer de Machete-reeks, Bad Ass en de From Dusk Till Dawn-filmserie, tot cameo’s en klinkende bijrollen in Desperado, Con Air, Sons of Anarchy, The Flash, The Book of Boba Fett, Breaking Bad en xXx, om er maar een paar te noemen. 

Verder doet hij ook al decennialang stemmenwerk voor animatie en games, waaronder King of the Hill, Fallout: New Vegas, Grand Theft Auto: Vice City en Rick & Morty.

Danny Trejo is hiermee de vijfde acteur in de line-up van de voorjaarseditie van FACTS, naast Natalia Tena (Harry Potter / Game of Thrones), Rick Hoffman (Suits) en het Cobra Kai-duo Jacob Bertrand en Peyton List. Check hier de acteur-line-up tot nu toe.

Verder heeft deze comic con ook een sterke gastenlijst van internationale Marvel- en DC-artiesten. Check hier de volledige Artist Alley-lijst.

Danny Trejo zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2022, op zaterdag 2 april en zondag 3 april, in Flanders Expo Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en grote Q&A shows.

Voor tickets & info, surf naar www.facts.be.