MATTHIAS LENS, LAURA LYNN, DE ROMEO’S en WILLY SOMMERS op 2e editie van Micromix Late Night 2019

VFG Limburg stelt met trots de 2e editie van MICROMIX LATE NIGHT voor, een toegankelijk evenement voor iedere muziekliefhebber, op woensdag 23 oktober 2019 in De Limburghal te Genk.  Presentatie : Joeri Loos (De Mol).

Stipt om 19u30 vliegen we erin met ‘Het is geen feest als MATTHIAS LENS niet is geweest !’.  Verslingerd aan het accordeon zal Matthias zijn status van ‘Vlaamse kroonprins van de ambiance’ helemaal waar maken. Hij zit vol verrassingen en is steeds de gangmaker op het feest.

De Limburghal zal op zijn grondvesten daveren, want daarna is het de beurt aan dé Schlagerkoningin, niemand minder dan LAURA LYNN ! Haar single “Je hebt me duizendmaal belogen” werd een instant-mega-super-knal-hit, waarna al snel vele feel-good meezingers als “Arrivederci Hans”, “Jij doet de wolken verdwijnen”, …  volgden. Speciaal voor ons heeft ze, samen met Matthias, nog enkele leuke verrassingen in petto !

WILLY SOMMERS zette Pukkelpop volledig op z’n kop, maar nu maakt de koning van het Vlaamse lied tijd voor ons feestje !  Meer dan 40 jaar brengt hij hit na hit uit. Met een mix van polonaise, klassiekers en ambiance doet hij de zorgen vergeten en krijgt hij iedereen uit zijn stoel ! We verwachten dan ook een polonaise als hij zijn hit ‘Laat de zon in je hart’ inzet …

Om deze editie spectaculair af te sluiten hebben we dit jaar gekozen voor toppers DE ROMEO’S, want zij zijn en blijven… 100% FEESTGARANTIE! Davy, Chris en Gunther staan intussen al 15 jaar op de planken als De Romeo’s en weten als geen ander om een publiek te entertainen. Smeer alvast jullie stem om voluit mee te brullen met hun grootste hits.

Supporters en muziekliefhebbers kunnen van 19u30 tot 22u (deuren open om 18u30)  genieten van een show boordevol ambiance.

Micromix Late Night  2019: praktisch 

Inkom: € 15     (Combiticket Micromix ​: €18)

Tickets: 011 27 85 00 – limburg@vfg.be www.micromix.be (reserveren voor 18/10)

Locatie: Limburghal Genk – Jaarbeurslaan 6 – 3600 Genk

 VFG Limburg, organisator van MICROMIX, zorgt voor een 100% toegankelijk evenement met aangepaste toiletten, een verzorgingsruimte, ringleiding, reuze schermen en een doventolk.