Meezingen met ANDRÉ HAZES in Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

Zaterdag 14 augustus 2021 komt André Hazes met zijn 14-koppige showband voor een unieke liveconcert naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

Na een reeks van grote concerten en zijn gigantisch succes in het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ staat deze, nu al legendarische, Nederlandse zanger met al zijn grootste hits in West-Vlaanderen in de Proximus Pop-Up Arena.

Iedereen kent André Hazes van zijn nummers ‘Leef’, ‘Ik leef mijn eigen leven’ en ‘Wie kan me vertellen’! Hou alvast zaterdag 14 augustus 2021 vrij want hij brengt alle grote Hazes-hits tijdens dit unieke liveconcert.

2021 wordt voor André Hazes trouwens een razend druk jaar. Naast enkele concerten in Vlaanderen, een eigen televisiereeks en een rol als coach in ‘The Voice Senior’ doet Nederlands populairste zanger ook een deel grote Nederlandse festivals aan. Door zijn deelname aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ heeft hij ook een nieuwe hit te pakken met ‘Doe het licht maar uit’ van Mama’s Jasje.

‘Haal alles uit het leven’ en kom op zaterdag 14 augustus naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke waar Hazes het dak eraf zingt! Tot dan!

Info: www.teleticketservice.com