PRICASSO schildert BV’s met zijn penis op Antwerpse Eroticabeurs

Het zal ongetwijfeld een kleurrijke Eroticabeurs worden in Antwerpen op 14, 15 en 16 Februari 2020.

Hier zal de wereldberoemde artiest Pricasso zeker zijn steentje aan bijdragen. Afkomstig uit Australië en deelnemer aan zowel Australia’s, Sweden’s, America, Brazil & South Africa Got Talent, zal hij nu in Antwerpen zijn unieke kunsten tentoonstellen.

Door de hevige Bosbranden in Australië kwamen we samen met Pricasso op het idee om met de Eroticabeurs iets speciaal te doen voor Australië. Hij maakt echter enkele unieke Pricasso schilderijen van BV’s. Deze worden dan via enkele media kanalen verkocht per opbod. Deze opbrengst gaat integraal naar de Bosbranden in Australië.

De organisatie kan met veel trots de eerste bekende Vlaming aankondigen “JOKE VAN DE VELDE” (alle andere namen zullen de komende dagen bekend gemaakt worden). In de loop van februari zullen er ook enkele bekende Vlaming die geschilderd zijn voor deze actie te gast zijn bij Ment TV om hierover te praten.

“Pricasso heb ik in het buitenland ontmoet en ik wist onmiddellijk dat onze Eroticabeurs te Antwerpen dé uitverkoren plaats was om hem aan België voor te stellen. Iedereen kan model staan voor hem, hij schildert niet alleen met zijn penis, maar ook zijn achterwerk doet dienst als kwast om alles af te werken. Schilderen met je penis is al kunst op zich, maar als het resultaat er zeker mag zijn, dat maakt de attractie helemaal af.” Aldus organisatrice Nicole Martens uit Balen.