Race met STAN VAN SAMANG, TOM BOONEN en NIELS ALBERT voor Rode Neuzen Dag 2018

Bert Longin, Tom Boonen en Anthony Kumpen slaan met Extreme Kart de handen in elkaar voor Rode Neuzen Dag. Op zondag 11 november  2018 organiseren ze twee races, eentje voor amateurs en professionals. Met een resem BV’s: Stan van Samang, Dean, Wim Soutaer, Niels Albert … Altijd al met of tegen hen willen racen? Schrijf je dan snel in met je team!

Star Race en Race Of Champions
Nog geen ervaren racepiloot? Dan kan je je met een ploeg van 3 inschrijven voor de Star Race. Aan elk team wordt door middel van loting een BV toegevoegd. Van Stan van Samang over Dean tot Niels Albert. Het gaat in dit geval om een Chrono + 2-uren Race dus een gezonde portie doorzettingsvermogen ga je kunnen gebruiken. Racepiloten met meer ervaring kunnen zich per 4 inschrijven voor de Race of Champions. Deze ploegen zullen het opnemen tegen de top van de BV’s. Ook hier gaat het om een Chrono + 2-uren race.Om alles in goede banen te leiden, zijn de Belcar Porsche GT3 piloten present. Bert Longin, Anthony Kumpen en Tom Boonen zullen het beste van zichzelf geven. Daarnaast is er ook een prijzenpot om u tegen te zeggen: tickets voor de NASCAR-finale, een rit in een Belcar Porsche, backstage tickets van de deelnemende BV’s …

Wie zijn innerlijke racepiloot niet wil bovenhalen, maar wel een kijkje wil nemen, kan er ook terecht voor heel wat randanimatie. Wat denk je van de wereldkampioen BBQ of kinderanimatie?

Waar? Aarschotsesteenweg 200E, 2230 Herselt