REAL BODIES opent voor publiek

De spraakmakende expositie REAL BODIES opende gisterenavond officieel de deuren. Dit gebeurde in aanwezigheid van Dr. Luc Beaucourt, kinesist Lieven Maesschalck, auteur Leen Dendievel en een handvol genodigden, waaronder Vlaams minister-president Jan Jambon en burgemeester Bart De Wever. REAL BODIES, de opmerkelijke expositie over de menselijke anatomie, is voor de eerste keer te gast in Antwerpen en loopt nog tot 21 februari 2021 in het Hospitality Center van het Sportpaleis.

De expo REAL BODIES toont de complexiteit en magie van het leven. Zowel op anatomisch, cultureel en emotioneel vlak. Bezoekers krijgen er een volledige andere kijk op hun eigen lichaam, het mysterieuze organisme dat we allemaal delen.

Deze internationaal gerenommeerde expositie toont 20 perfect bewaarde menselijke lichamen en meer dan 200 anatomische objecten. In 11 intrigerende galerijen krijgt de bezoeker een dieper inzicht in het menselijk lichaam.

REAL BODIES staat opgesteld in het Hospitality Center van het Sportpaleis in Antwerpen. De expo REAL BODIES is geopend van woensdag tot en met zondag telkens van 10 tot 18 uur (laatste toegang om 17 uur) en werkt met een beperkte capaciteit per uur. Tickets zijn enkel online te koop via www.teleticketservice.com. Tijdens de vakantie is REAL BODIES alle dagen geopend behalve op vrijdag 25 december 2020 en 1 januari 2021, op donderdag 24 en 31 december open tot en met 14 uur. Tickets vanaf 12,50 euro voor kinderen en 15,50 voor volwassenen. Kinderen jonger dan 4 jaar gratis. De expo staat er nog tot zondag 21 februari 2021.

Meer informatie via www.realbodies.be.