Sneak peek JOSEPHINE B tijdens het “Cultuurweekend 2022” van Antwerpen

Op 27 en 28 augustus 2022 is het opnieuw Cultuurweekend in Antwerpen. In de Rode Zaal van het Fakkeltheater zijn verschillende toonmomenten te zien. Een deel van de cast van “Josephine B” zal een voorsmaakje geven. Niemand minder dan Sandrine, Kobe Van Herwegen en Juan Gerlo zullen om 14u en om 14u30 spelen in de Rode Zaal op zondag 28 augustus.
De toegang tot het toonmoment is gratis, je hoeft alleen je ticket op voorhand te komen ophalen in de Rode Zaal. Dit kan al vanaf 10u.

Judas TheaterProducties zal samen met Au Fond Producties en InTeam Producties een grote stand hebben op de Groenplaats. Om 15u15 zullen Sandrine, Juan Gerlo en Kobe Van Herwegen Bingo spelen met het aanwezige publiek. De winnaar van deze Bingo zal uitgenodigd worden op de première van “Josephine B” op donderdag 6 oktober 2022.
 
Josephine B.
“Josephine B.” met in de hoofdrollen Sandrine, Kobe Van Herwegen, Matthew Michel en Juan Gerlo is te zien vanaf 1 oktober 2022 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater en op tournee door Vlaanderen.
 
Meer info: www.judas.be