WILLY SOMMERS, VIKTOR VERHULST en KOBE ILSEN naar Moose in Sportpaleis

Nu de kerstvakantie nadert, maken veel skifanaten zich klaar voor hun jaarlijkse wintersportvakantie en de bijhorende legendarische après-skisessies. Al hoef je dit jaar geen sneeuwkettingen uit de garage te halen, thermisch ondergoed te dragen of minstens zes uur in de auto te zitten. Je kan het ook dichter bij huis zoeken: in Hasselt, Gent, Kortrijk, Mechelen en Leuven gaan ze al elke week ‘loss’ op de leukste en gekste après-ski muziek – óók zonder sneeuw. Antwerpenaren moesten iéts langer wachten op hun Moose Bar, maar vanavond is het ein-de-lijk zo ver. De authentieke houten chalet van liefst 330M² werd opgebouwd op de site van het Noordkasteel Zuid.  Het risico op wintertenen is er nihil, de kans op een kater daarentegen… En nog toffer: in februari wordt zelfs het Sportpaleis omgebouwd tot een winterse chalet. De Oostenrijkse DJ Ötzi, de man achter dé après-ski hit ‘Anton aus Tirol’, kan uiteraard niet ontbreken op de line-up en ook Kobe Ilsen & Viktor Verhulst halen de beste – of in dit geval eerder ‘foutste’ – platen boven. De twee maakten vorige zomer hun dj-debuut als ‘Koby Pilsen en Viksnor Verguld’ in de Moose Bar op het festival Tomorrowland. Ook schlagerzanger Willy Sommers komt langs in het Sportpaleis en brengt op 16 februari enkele van zijn grootste hits ‘Als een leeuw in een kooi’ en ‘Laat de zon in je hart’.

Goed nieuws voor wie houdt van een feestje, niet kan skiën of geen verlof meer over heeft. Want dankzij de Moose Winterbars hoef je geen koffers te pakken richting skioord voor een stevige après-ski waar je helemaal kan ‘losgehen’. De Moose Bar in Antwerpen opent straks de deuren en is daarmee de zesde en laatste Moose bar chalet in België die dit jaar op-popt. Ook Hasselt, Gent, Kortrijk, Mechelen en Leuven hebben hun eigen Moose winterbar.

De Antwerpse Moose Bar – een authentieke houten chalet van liefst 330M² – werd opgebouwd op de site van het Noordkasteel Zuid in Antwerpen. Een plek waar het bier per halve liter wordt getapt, foute hits en meezingers uit de muziekboxen schallen, je frituursnacks uit de muur haalt en de dresscode bestaat uit ‘dirndls en lederhosen’.

Volgens de Facebookpagina van Moose Bar Antwerpen zijn er vanavond al zeker duizend mensen aanwezig tijdens de opening en zo’n 7.000 mensen zijn ‘geïnteresseerd’.

Viktor Verhulst, Kobe Ilsen en Willy Sommers in het Sportpaleis

Het succes is zo groot dat de Hasseltse Club Versuz, de initiatiefnemer achter de zes bars, voor een unieke uitdaging gaat; het organiseren van de grootste après-ski party van het land. Op zaterdag 16 februari wordt ’s lands grootste concertzaal omgetoverd tot ’s lands grootste après-ski party met ‘MOOSE Bar XXL’. Een groot deel van de toegangskaartjes is al de deur uit en wij vermoeden dat de rest van de tickets snél zal volgen. Zéker nu Kobe Ilsen en Viktor Verhulst hun komst bevestigden en de grootste meezingers en foutste platen zullen draaien van achter de dj-booth.

MOOSE BAR XXL in het Sportpaleis

Tickets en info voor Moose Bar XXL in het Sportpaleis: http://moosebar.com/tickets

  • Ticketprijzen (alle kosten inbegrepen):

 €39,- regular ticket
€59,- regular ticket incl. bustransfer vanuit Kortrijk, Hasselt, Mechelen, Gent of Leuven; €149,- VIP ticket

  • Sportpaleis Antwerpen – Deuren open: 19u30

Wie het de avond zelf veilig wil houden kan gebruik maken van één van de bustransfers die worden ingelegd vanaf elke stad met een MOOSE Bar; Hasselt, Gent, Kortrijk, Mechelen en Leuven. Alle praktische informatie rond opstapplaatsen en uren kan je terugvinden op de website https://www.moosebar.com/xxl . De Moose bars in deze steden blijven die avond gesloten.