WINTERCIRCUS VLAANDEREN presenteert exclusieve wereldacts in Sint-Niklaas

Exclusieve, spraakmakende wereldacts, gepresenteerd in de grootste circustent van Europa, op de grootste markt van het land. Dat is wat ‘Wintercircus Vlaanderen’ op 25 en 26 november tijdens de eerste editie van dit gloednieuwe showproject serveert in Sint-Niklaas. Wintercircus is een creatie van de makers van het bejubelde circusfestival ‘Sint in de Piste’, dat behoort tot de grootste circusfestivals in Europa en traditioneel, ook dit jaar, de laatste 2 weekends van november neerstrijkt op de Grote Markt van Sint-Niklaas.

Dat het grote publiek al meteen de weg weet te vinden naar het jongste broertje van ‘Sint in de Piste’ (elk jaar 30.000 toeschouwers) , mag blijken uit het feit dat de show van ‘Wintercircus’ op vrijdag 26 november reeds volledig uitverkocht is! Wie dus nog wil komen genieten van het unieke spektakel, wacht best niet te lang om tickets te bestellen voor de show op donderdag 25 november (20u00).

Tickets & info: www.wintercircusvlaanderen.be

‘Wintercircus Vlaanderen’ – Jouw afspraak met de wereld
‘Wintercircus’ is werkelijk een uitzonderlijk event voor Vlaanderen, want nergens vind je zoveel kwaliteit in een circuspiste. Wereldrecordhouders, internationale prijswinnaars, Europese premières, spraakmakende acts … ze zijn allemaal te zien in het megagrote circusdorp in Sint-Niklaas.

Indrukwekkende klasse met ALAN SULC (Tsjechië), wereldrecordhouder jongleren. Een piste vol paarden in een unieke vrijheidsdressuur, gebracht door FRANZ RENZ JR, telg van het gerenommeerde Duitse circusgeslacht. Hoog in de lucht: THE FLYING MENDONCA (Brazilië), een grote groep acrobaten in vrije vlucht. Zittend op een stoel of zwevend aan een mast, niets is voor ANTONIN NAVRATIL (Tsjechië) en DIANA BOIACHIN (Moldavië) gevaarlijk genoeg om al vliegend indruk te maken. De gulle lach van publiekslieveling JIMMY FOLCO (Italië)mag natuurlijk ook niet ontbreken.

NICOL NICOLS (Spanje) die letterlijk – op de strakke draad – door het vuur zweeft. ROBI BEROUSEK  (Tsjechië) imponeert met zijn ongeziene trucs op een vrijstaande ladder. De CATWALL-helden (Canada) met het grootste trampoline-nummer in Europa. Elegante souplesse van TRIO PRIME (Rusland), net als alle anderen live begeleid door THE BRAZIL JACK BAND, het orkest van het Zweeds Nationaal Circus, onder leiding van MAKSIM PIERTSEV.

Dit bonte internationale gezelschap en de show worden in goede banen geleid daar de Belgische ringmaster MARC BOON. Zijn passie en vakkennis voor de magische cirkel van zand en zaagsel, flair, humor en charme, maken van hem de perfecte gastheer voor uw volmaakte circusbetovering!

Praktisch:
‘Wintercircus Vlaanderen’
Donderdag 25 november 2021 – 20u00
Vrijdag 26 november 2021 – 20u00 (UITVERKOCHT!!)
CIRCUSTENT – Grote Markt – Sint-Niklaas

De show van ‘Wintercircus Vlaanderen’ duurt 120 minuten (+ pauze) en is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Toegang mits Covid SafeTicket.

Alle info & tickets : www.wintercircusvlaanderen.be