Foto’s: Animatiefilm 100% WOLF in première

Vanmiddag ging de gloednieuwe Studio 100-animatiefilm “100% Wolf” in première in Kinepolis Antwerpen! Bekijk hier het fotoverslag! Onder meer Phillippe Geubels, Lennart Lemmens & Manou Kersting lenen hun stemmen aan de hoofdpersonages uit de film.  Daarnaast maken ook Nina Rey, Walter Baele, en vele anderen deel uit van de stemmencast.

“100% Wolf” is een uniek verhaal over vriendschap, mysterie & humor, gebaseerd op het gelijknamige boek van de  Australische schrijfster Jayne Lyons.

“100% Wolf”

Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar ‘s nachts transformeren ze in weerwolven.

Normaal zou Freddy op zijn veertiende verjaardag ook transformeren in een weerwolf, maar dat loopt fout. In plaats daarvan verandert hij in… een roze poedel. Dit betekent het begin van hilarische avonturen, want Freddy heeft ondanks alles maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een wolf is. 

Tijdens zijn zoektocht beseft Freddy dat hij, ondanks zijn roze, ontplofte kapsel, misschien niet 100% wolf is… maar wel 100% held.

De eerste animatiefilm van “100% Wolf” zal op 28 oktober verschijnen in de bioscoop in samenwerking met Kinepolis Film Distribution (KFD).