Foto’s: ASSISEN 3 – DE WURGMOORD in première

Na anderhalf jaar ging vanmiddag het meeslepende, interactieve proces “Assisen 3 – De Wurgmoord in première in Theater Elckerlyc te Antwerpen”. Bekijk hier het fotoverslag! Ook deze keer gaan Francesca Vanthielen en Kürt Rogiers verbaal met elkaar in de clinch. Zij moeten de publieksjury zien te overtuigen van schuld of onschuld. Op de beklaagdenbank zit acteur Hans Ligtvoet. Samen met acteurs Marijn Devalck, Danni Heylen, Linda De Ridder en Sandrine André sleurt hij het publiek mee in een heuse emotionele rollercoaster. Gelukkig hebben we nog Frans Maas in de rol van de voorzitter van het hof die het publiek én de cast ten gepaste tijde wijst op hun plicht . “Assisen 3 – De Wurgmoord” is nog te zien tot en met 26 september in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Het verhaal

Kaartlegster Rita Celis werd door haar klant Raf De Graeve gewurgd. De beklaagde bekende de feiten dus over de schuldvraag bestaat geen twijfel. Maar handelde De Graeve misschien uit onweerstaanbare drang? Spelen er verzachtende omstandigheden waardoor de jury, U dus, hem toch nog kan vrijpleiten? Of is er zwarte magie in het spel? Een extra lastige kluif voor openbaar aanklager Veerle Durieux en advocaat Gilles Colin, die hun privéleven en deze assisenzaak nog moeilijk kunnen scheiden.

Productiehuis Uitgezonderd. kondigde de komst aan van “Assisen 4 – De Sterrenmoord”. Deze voorstelling zal te zien zijn in juni en juli 2022 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Info & tickets: www.uitgezonderd.be