Foto’s: Cast “LA CAGE AUX FOLLES” voorgesteld in Wilrijk

Regisseur Stany Crets heeft vanmiddag in het Wilrijkse Theadrome zijn volledige cast van de musical “La Cage aux Folles” officieel voorgesteld. Bekijk hier het fotoverslag! De eerste namen van de cast had producent Deep Bridge al eerder voorgesteld: Johny Voners speelt ‘George’ en Koen Crucke transformeert zich tot ‘Albin’ aka Zaza. “La Cage aux Folles” gaat op 16 oktober in première in Theater Elckerlyc, Antwerpen.

Stany Crets stelde op zijn eigen unieke manier de rest van de cast voor: Greet Rouffaer (als Jaqueline), Manou Kersting (als Edouard Dindon), Daisy Thys (als Marie Dindon), Matthew Michel (als Jean Michel), Lotte Stevens (als Anne Dindon), Florian Avoux (als Jacob) en Sven Tummeleer (als Francis).

Maar ook het ensemble is er één om duimen en vingers van af te likken. Er werd een indrukwekkende groep talent samengesteld die de hoofdcast zal vervoegen: Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke, Baptiste Vuylsteke, Kenny Verelst, Yannick Dijck, Leo-Alexander Hewitt, Rowan Kievits, Bart Aerts, Oonagh Jacobs, Jervin Weckx en Floris Devooght.

Regie is in handen van Stany Crets, Ad van Dijk maakt de arrangementen en Laurent Flament tekent voor de choreografie. Niek Kortekaas is verantwoordelijk voor decor en Griet Van Landeghem zorgt voor het kostuumontwerp.

HET VERHAAL

Het stuk speelt zich af in het nachtleven van Saint-Tropez. Albin (Koen Crucke) en Georges (Johny Voners) leiden een liefdevol en onbekommerd bestaan aan de Franse Côte d’Azur. Ze runnen de befaamde nachtclub ‘La Cage Aux Folles’ waar Albin de grote hit is met zijn travestie act ‘ZaZa’. Wanneer de zoon van Georges  (Matthew Michel) aankondigt te willen trouwen met de dochter (Lotte Stevens) van een conservatieve politicus (Manou Kersting), wordt hun leven op z’n kop gezet. Met een bezoek van de toekomstige schoonfamilie (Manou Kersting en Daisy Thys) in het verschiet, besluiten ze om hun levensstijl drastisch te verbergen. Kunnen ze de schijn hoog houden?

Info & tickets: www.deepbridge.be