Foto’s: “CAVALLUNA – WORLD OF FANTASY” in première

Vanmiddag vond in het Antwerpse Sportpaleis de première plaats van “Cavalluna – World of Fantasy”, een familieshow met paarden. Op de feestelijke première ook heel wat bekende Vlamingen aanwezig. Bekijk hier het fotoverslag! Grandioze paardrijkunst, acrobatiek, dans, muziek staan centraal in het nieuwe meeslepende verhaal van de makers van de eerdere paardenshows in de Antwerpse Lotto Arena, “Apassionata – Cinema of Dreams”.

“Cavalluna – World of Fantasy” neemt je mee op een onvergetelijke reis. De hoofdpersoon, de jonge Tahin, ontdekt een fantasiewereld, waar hij tussen betoverde droomwouden en wonderlijke wezens kennismaakt met de mooie Naia, die hem meeneemt door haar miraculeuze thuisland. Als hij het geheimzinnige meisje mee wil nemen naar zijn leven van alledag, moet hij een moeilijke opdracht uitvoeren. Zal het hem lukken en weten ze het geluk te vinden…?

“Cavalluna – World of Fantasy” – Nog tot 3 februari kan je naar de Nederlanstalige show gaan kijken in het Antwerpse Sportpaleis. Op zaterdag 16 en zondag 17 maart, kan je voor de Franstalige voorstellingen terecht in Vorst Nationaal. Op 29 februari en 1 maart 2020 komt het gezelschap terug naar Antwerpen, met de nieuwe show “Legend of the Desert”.  Tickets bestel je nu op www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Info: www.cavalluna.com