Foto’s IMAGINATION 2019 in première

Vrijdagavond ging de zomershow “Imagination 2019” in première in Het Witte Paard te Blankenberge. Bekijk hier het fotoverslag!

Verbazing, sensatie, amusement en genot zijn maar enkele van de emoties die elke gast zullen treffen gedurende deze spetterende liveshow! U mag zich verwachten aan een weergaloze mix van sensationele livemuziek, dans, humor en acrobatie, hét recept voor een onvergetelijke avond. Imagine a night to remember. That’s what you get!

Met: Patrick Onzia, Dimitri Verhoeven, Steve Ryckier, Daisy Thys, Satyn Sisters, Frédéric Celini en Rafäel. Nest van De Strangers brengt een eerbetoon aan De Strangers én brengt evergreens tijdens de voorafgaande dinnershows.

Voor het derde jaar op rij tekent Jos Dom (Zone Stad, Spoed, Peter Pan, …) voor de regie. Hij staat gekend om theater met dat tikkeltje meer. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Voor de dans kunnen we dit jaar opnieuw rekenen op de Vegas Showgirls, onder leiding van Camilla Keutel. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

Nog tot 9 september.

Info & tickets: www.witte-paard.be