Foto’s: JAN VAN DYKE – DE SHOW VAN M’N LEVEN in première

Na drie jaar wachten was het eindelijk zover. Gisteravond ging de live show “Jan Van Dyke – De Show van m’n Leven” in première in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Heel wat BV’s verzamelden op de rode loper om deze jubileumshow van Jan Van Dyke te zien. Bekijk hier het fotoverslag!

Internationale komiek Jan Van Dyke liet zich omringen door een topteam met zangeres Sofie begeleid door de Lou Roman Band, Franky Boy, Patrick Onzia, Kobe Van Herwegen en Goele De Raedt.

Jan, die internationale successen boekte in showtempels zoals het “Lido” in Parijs en “Sporting Club Monte Carlo”, nodigt u deze keer uit in Theater Elckerlyc in Antwerpen voor deze unieke jubileumshow. Hij laat zich van z’n meest uitbundige kant zien in hilarische sketches en spectaculaire visuele acts, en zingt liedjes, begeleid door de Lou Roman band, waarmee hij iedereen zal ontroeren en meenemen in een terugblik op zijn carrière.
Samen met Kobe Van Herwegen, Patrick Onzia, Franky Boy, Goele De Raedt en zijn favoriete zangeres Sofie maakt Jan er een feestelijke show van. Bekende typetjes en onovertroffen sketches zoals ‘Tommeke’ en de ‘Mexico-act’ kunnen en zullen niet ontbreken in deze jubileumshow. En wie weet is de befaamde strandstoel er ook weer bij…

“Jan Van Dyke – De Show van m’n Leven” is nog te zien tot 12 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

PRAKTISCHE INFO – JAN VAN DYKE – DE SHOW VAN M’N LEVEN
Met Jan Van Dyke, Patrick Onzia, Kobe Van Herwegen, Goele De Raedt, Franky Boy en Sofie en de Lou Roman Band
Coaching: Dirk Van Vooren
Choreografie: Ingrid Coppieters

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Info & tickets: www.elckerlyc.be