Foto’s: Kerstkomedie KERSTEKINDEREN in première

In het Antwerpse Fakkeltheater ging gisteravond “Kerstekinderen” van de Sven De Ridder Company in première. De productie, geregisseerd door Sven De Ridder en met Gunther Levi in een glansrol, lokte heel wat BV’s. Bekijk hier het fotoalbum!

“Kerstekinderen” vertelt het verhaal van de studentes verpleegkunde Lola (Joyce Beullens) en Sofie (Margot Hallemans), die worden op kerstdag 21 jaar en dat willen ze samen stevig vieren op skivakantie in Oostenrijk. Dat is echter niet naar de zin van Vic (Sven De Ridder) en Stef (Brik Van Dyck), die stiekem hun dochters achternareizen om een oogje in het zeil te houden. Wanneer de vaders ontdekken dat hun meisjes skiles krijgen van hun oude vriend Seppe (Gunther Levi), die lang geleden nog hun beider echtgenotes versierde, gaan de sneeuwpoppen in Sölden aan het dansen.

Met: Sven De Ridder, Gunther Levi, Margot Hallemans, Joyce Beulens en Brik Van Dyck.

Het Fakkeltheater verzekert een veilige omgeving, zodat u ongestoord kan genieten van de voorstelling:- CovidSafe Ticket is verplicht voor alle bezoekers. De capaciteit van de Rode Zaal wordt beperkt tot 200 personen. Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 6 jaar, ook tijdens de voorstelling.

“Kerstekinderen” – Nog tot 9 januari 2022 in het Antwerpse Fakkeltheater.

Info & tickets: www.svenderiddercompany.be