Foto’s: KERSTMIS DEN BOOM IN feestelijk in première

Nog tot 5 januari 2020 brengt de Sven De Ridder Company een nieuwe kerstproductie in het Fakkeltheater in Antwerpen. “Kerstmis den boom in” is een kerstkomedie voor de ganse familie. Gisteravond vond de feestelijke voorstelling plaats van het tweede kerststuk van Sven De Ridder Company. In de hoofdrollen Sven De Ridder, Kristel Verbeke, Luc Verhoeven, Brik Van Dyck en Jasmine Jaspers. Bekijk hier het fotoverslag!

Korte inhoud:

Charlotte (Kristel Verbeke) kijkt ieder jaar opnieuw uit naar kerstavond terwijl haar man Cisse (Sven De Ridder) net een hartsgrondige hekel heeft aan dat hele kerstgedoe. Cisse vindt het dan ook helemaal niet erg wanneer hij uitgerekend op kerstavond door zijn baas wordt opgetrommeld voor een werk-etentje. Misschien levert hem dat wel een promotie op.

Maar dan breekt een helse sneeuwstorm los en staan onverwacht zijn jeugdvriend Jerre (Brik Van Dyck) en Shania (Jasmine Jaspers), een schim uit een ver verleden, voor de deur Wanneer vervolgens Jean (Luc Verhoeven), een als kerstman vermomde clochard, een slaapplaats voor de kerstnacht hoopt te vinden bij Cisse en Charlotte, kan kerstavond alleen nog maar uitdraaien op een complete ramp.

Info & tickets: www.svenderiddercompany.be