Foto’s: Komedie WIJ SAMEN feestelijk in première

Gisteravond ging in het EWT-Theater in Deurne de diepmenselijke komedie “Wij Samen” in première. En eindelijk weer een echte feestelijke première. Dit na 1,5 jaar. Ook heel wat bekende gezichten waren present.  Bekijk hier het fotoverslag! Het EWT-Theater heeft voor ieders veiligheid en gezondheid, geïnvesteerd in een hoogwaardig luchtzuiveringssysteem, zowel in de bar als in het theatercafé.

“Wij Samen” ging de eerste keer in première in 1999 en blijft na 4 hernemingen de meest succesvolle EWT-productie van de laatste 40 jaar. Op vraag van het publiek brengen we nu een vernieuwde versie met Thomas Van Goethem (#LikeMe, Musical, …) en Frank De Kaey in de hoofdrollen. Ook in 2021 blijft de thematiek van deze komedie spijtig genoeg nog brandend actueel.

Weduwnaar Henri woont samen met zijn zoon Freddy als de beste vrienden op aarde. Dat Freddy gay is, is het laatste van zijn zorgen. Het geluk van zijn zoon is het enige dat telt. Als Freddy een nieuw vriendje mee naar huis brengt en Henri zelf ook eindelijk terug een afspraak heeft met een dame, blijkt dat de buitenwereld het veel moeilijker heeft met de openheid tussen vader en zoon dan zijzelf ooit konden vermoeden. De film “The Sum of Us”, gebaseerd op deze Australische komedie, betekende de internationale doorbraak voor Russel Crowe.

“Wij Samen” van David Stevens. Originele regie: Denise Daems+, coaching: Theo van Baarle Met Thomas Van Goethem, Frank De Kaey, Frédéric Célini en Annik Pauwels.

Nog tot en 24 oktober 2021, telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15 en zondag om 15u. Extra maandagvoorstelling op 18 oktober om 20u15.

Info & tickets: www.ewt.be – Enkel toegang mits Covid Safe Ticket!

Foto: EWT