Foto’s: MADAGASCAR, DE MUSICAL in première

Gisteravond ging in Gent de beestige “Madagascar, de Musical” in première. Op de première waren heel wat BV’s aanwezig met hun kids. Bekijk hier het fotoverslag! Dit muzikale familiespektakel, met in de hoofdcast Elke Buyle (hippo ‘Gloria’), Leendert De Vis (leeuw ‘Alex’), Florian Avoux (giraf ‘Melman’), Mike Wauters (Koning Julian), Brent Pannier (maki ‘Maurice’ + swing) en Rogier Komproe (ze ‘Marty’), maar ook Lieven Scheire (‘Kowalski’), Jean-Marie Dedecker (‘Skipper’), Dominique Persoone (‘Rico’) en Gunter Lamoot (‘Soldaat’) als “West-Vlaamse” pinguïnstemmen, is tot en met 1 maart te zien in Capitole Gent en van 9 tot en met 11 april 2020 in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen.

Het verhaal Marty de zebra, Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en Melman de giraf wonen in de Central Park Zoo in New York. Dagelijks laten ze het beste van zichzelf zien en worden ze bewonderd door de duizenden bezoekers. Totdat Marty na zijn 10de verjaardag een midlifecrisis krijgt en wil ontsnappen om in het wild te leven. Wanneer zijn vrienden de achtervolging inzetten op hun vriend, raakt de bal aan het rollen… Het wordt een dol avontuur dat hen uiteindelijk overzee brengt, naar de knotsgekke wereld van Madagascar, waar het elke dag feest is.
Zelfs al zag je de film nog nooit, deze wervelende adaptatie zal je op staande poot inpalmen. Het hele verhaal, met al je favoriete personages uit de animatiefilm, komt tot leven in één hilarische feelgood musical. Laat je meeslepen door een kleurrijke kliek jungleheersers in knappe dierenkostuums en geniet van de weelderige enscenering die meteen tot de verbeelding spreekt. Producent Geert Allaert en regisseur Christophe Ameye leiden alles in goede banen en serveren een 100 minuten durend muzikaal spektakel, waar het hele gezin gelukkig van wordt! Zing, dans en lach mee met de avonturen van de uitzinnigste beestenbende die je ooit hebt ontmoet.

Tickets & info ‘Madagascar, de Musical’: www.musichall.be