Foto’s: ‘NACHTWACHT: DE POORT DER ZIELEN’ in première

Heel wat bekend volk in Kinepolis Antwerpen. Vanmiddag vond de filmpremière plaats van ‘Nachtwacht: De Poort der Zielen’ met in de hoofdrol Louis Thyssen, Giovanni Kemper en Céline Verbeeck. Foto’s: http://www.facebook.com/bekendvlaanderen.be
In ‘Nachtwacht: De Poort der Zielen’ maken de bewoners van het pittoreske Schemermeer zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir (Louis Thyssen), Wilko (Giovanni Kemper) en Keelin (Celine Verbeeck), de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega (Sven De Ridder) mag eindelijk uit zijn boek komen. Maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen. Iemand van hen zal immers de Nachtwacht moeten verlaten. Ondertussen beraamt de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden.
‘Nachtwacht – De Poort Der Zielen’ is een coproductie van Studio 100, Ketnet en Nickelodeon en wordt in Vlaanderen verdeeld door Kinepolis Film Distribution en in Nederland door Splendid Film.
Vanaf 12 december is de film in alle Vlaamse bioscopen te zien. In Nederland kan iedereen vanaf 19 december naar de langspeelfilm gaan kijken.