Foto’s: RED SANDRA in première

Donderdagavond vond de feestelijke première plaats van de Vlaamse film “Red Sandra” in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van Sven De Ridder, Darya Gantura, Rosalie Charles en regisseurs Jan Verheyen en Lien Willaert. Bekijk hier het fotoverslag!

“Red Sandra” vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Massart, een verhaal dat 10 jaar geleden de media en de publieke opinie in België en ver daarbuiten beroerde. William en Olga krijgen onverwacht de diagnose dat hun enige dochtertje Sandra (6) lijdt aan MLD, een zeldzame spierziekte. Ze heeft nog ongeveer een jaar te leven. De wereld van het gezin stort in elkaar. De vader weigert de hoop op te geven en gooit zich in een verbeten strijd tegen de farma-industrie.

“Red Sandra” wordt geproduceerd door Peter Bouckaert voor Eyeworks Film & TV Drama, in co-productie met Kaap Holland Film (NL) en VTM. De film kwam tot stand met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), Screen Flanders, Telenet, de Production Incentive van het Nederlandse Filmfonds en de Belgische tax shelter voor filmfinanciering, en in samenwerking met SCIO Productions en Kinepolis Film Distribution (KFD).

“Red Sandra” wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en is vanaf 27 oktober te zien in alle Vlaamse bioscopen en Brussel.