Foto’s: Toonmoment musical “IEDEREEN BEROEMD”

Vanmiddag vond er een eerste toonmoment plaats van de musical “Iedereen Beroemd” in de Antwerpse Stadsfeestzaal.  Ianthe Tavernier bracht de single “Vuur”, samen met de “chorus girls” Lauren De Ruyck, Lynn Vercauteren, Charlotte Suijs en Rosanne Pits. Peter Thyssen en Bert Verbeke verzorgde de introductie. Bekijk hier de foto’s!

De musical “Iedereen Beroemd” is gebaseerd op de gelauwerde film van Dominique Deruddere. “Iedereen Beroemd” is – zoals de Fransen zo mooi zeggen – une comedie humaine over de lotgevallen van een vader die van zijn dochter per se een ster wil maken. Wanneer hij plots ontslagen wordt, geraakt hij geobsedeerd door het idee om manager van zijn dochter te worden om zo zijn dromen te realiseren. Regisseur Frank Van Laecke fileert het oppervlakkige en misleidende wereldje van de derderangszangwedstrijden tot op het bot. Een schrijnende ontmaskering, maar bovenal ook een ode aan de Liefde.

Cast: Lauren De Ruyck , Lynn Vercauteren, Sven De Ridder, Nele Goosens, Joke Emmers, Peter Thyssen, Bert Verbeke, Ianthe Tavernier, Rosanne Pits, Charlotte Suijs, Steven Colombeen en anderen begeleidinglive-orkest. De musical wordt gemaakt door Frank Van Laecke en Jelle Cleymans.

“Iedereen Beroemd” gaat in première op 17 februari 2019 in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Op zaterdag 25 januari is er opnieuw een toonmoment in de Antwerpse Stadsfeestzaal. Joke Emmers brengt
“Lucky Manuelo”, samen met de “chorus girls” Lauren De Ruyck, Lynn Vercauteren, Charlotte Suijs en Rosanne Pits. Introductie door Sven De Ridder en Nele Goossens.

Info & tickets: www.judas.be