Foto’s: Zanger YVES SEGERS getrouwd

Vanmiddag gaven zanger Yves Segers en zijn partner Tom Bruggeman mekaar het ja-woord op het gemeentehuis van Herzele. Bekijk hier het fotoverslag! Nadien volgde er een huwelijksceremonie in de Wattenfabriek in Herzele voor fans en vrienden.

Tom en Yves leerden mekaar een drietal jaar geleden kennen nadat ze allebei uit een mislukte relatie kwamen. Wat oorspronkelijk begon als een goeie vriendschap wordt dus morgen bezegeld met een huwelijk! “Tom vroeg mij op 7 juni 2018 ten huwelijk bij een etentje op restaurant”, vertelt Yves. “Hij had met de zaakvoerders een heel scenario in mekaar gestoken waarbij we zogezegd winnaars waren van een diner voor 2. Pas toen Tom aan het eind van de avond op z’n knieën ging had ik door wat er werkelijk aan de hand was”, aldus Yves. “Natuurlijk zei ik JA… en kijk, nog geen jaar later is het zover. Ik kijk er zo naar uit om Tom officieel mijn man te kunnen noemen.”

“Een huwelijksreis zit er nog niet meteen in”, laat Tom ons weten. “De drukke optreedagenda van Yves laat dat momenteel niet toe maar ik kan jullie wel al verklappen dat we in September 2020 samen een verre reis gaan maken naar de Verenigde Staten, meerbepaald naar Orlando in Florida! Yves en ik zijn ontzettend grote Disneyfans en we zijn allebei verzot op rollercoasters… we gaan dus alle bekende pretparken van Florida onveilig maken”, aldus Tom. “Een late huwelijksreis waarbij we meteen ook ons 1-jarig jubileum mogen vieren”, lacht Yves.