Foto’s: Zomerrevue “AMBIANCE AAN ZEE” in première

Vrijdag ging Jacky Lafon’s nieuwe revue “Ambiance aan Zee” in première in Het Witte Paard van Blankenberge. Bekijk hier het fotoverslag!

Door de overname van Kusttheater ’t Colisée komt Jacky Lafon na jaren weer thuis in Het Witte Paard. Nog tot en met 8 september 2019 presenteert zij er met trots haar nieuwste zomerrevue “Ambiance aan Zee”. Dit staat garant voor bekende Vlaamse en internationale muziek, de klassieke sketch, prachtige choreografieën, indrukwekkende kostuums en
met showballet. Het Italiaanse duo J&J blaast, op vraag van Jacky, de klassieke quickchange-act nieuw leven in. Ging omkleden maar altijd zo verbluffend snel! Luc Steeno, Laura Lynn en Matthias Lens brengen hun grootste hits in de vorm van gloednieuwe medleys. In Het Witte Paard mag iedereen ongegeneerd en luidkeels meezingen met bekende kleppers zoals “Ik mis je elke dag”, “Hij speelde accordeon” en “Je hebt me 1000 maal belogen”. Frank Van Erum zorgt er samen met Jacky voor dat ook de lachspieren worden onderhouden. Snelle sketches, heerlijke moppen en klassieke misverstanden zorgen ongetwijfeld voor hilarische taferelen.

Info & tickets: www.witte-paard.be