“Krakers onder de kerstboom” – De tweede productie van de SVEN DE RIDDER Company in première

Vrijdagavond ging in het Fakkeltheater in Antwerpen het theaterstuk “Krakers onder de kerstboom” feestelijk in première. Ook heel wat bekende BV’s waren aanwezig. Foto’s: http://www.facebook.com/bekendvlaanderen.be
“Krakers onder de kerstboom” is de tweede productie van de Sven De Ridder Company en is een vrolijke kerstkomedie voor de ganse familie met naast Sven De Ridder zelf, ook Herman Verbruggen, Mieke Laureys, Nicoline Hummel en Brik Van Dyck. Twee inbrekers Ben Van Boven (Sven De Ridder) en Lesley Govaert (Mieke Laureys) hebben het op dezelfde villa gemunt en kiezen dan ook nog eens exact dezelfde avond uit om er hun slag te slaan. Ze geraken het niet eens over wie wat mag meenemen en doen dan maar beroep op hun vaste heler (Brik Van Dyck) om hen te helpen de buit ‘eerlijk’ te verdelen. Als Didier (Herman Verbruggen) en Marie-Christina (Nicoline Hummel),broer en zus van de afwezige eigenaar, onverwacht op bezoek komen, rest onze krakers geen andere mogelijkheid dan zich voor te doen als de house sitters.
“Krakers onder de kerstboom” loopt nog tot en met 6 januari 2019. Tickets: www.fakkeltheater.be – Op 14 februari stelt de Sven De Ridder Company hun zomerproductie voor. Meer info volgt.