Zie foto’s. ASSISEN IV – DE STERRENMOORD in première

Zaterdagavond ging ASSISEN IV – DE STERRENMOORD van productiehuis Uitgezonderd in première. Er was heel wat belangstelling voor de rode loper aan Theater Elckerlyc in Antwerpen. Bekijk hier het fotosfeerverslag. 

Heel wat ogen waren gericht op de twee nieuwe protagonisten, nl. Bieke Ilegems en Erik Goossens in de rol van respectievelijk advocaat en Procureur des konings. Iedereen wilde meemaken hoe Bieke en Erik verbaal met elkaar in de clinch gingen. Zij moesten immers de publieksjury zien te overtuigen van schuld of onschuld. 

Bieke Ilegems, Erik Goossens, Frans Maas, Tom Audenaert, Peter Thyssen, Kim Van Oncen, Manou Kersting en Veerle Malschaert zijn nog te zien tot en met 3 juli 2022 in deze interactieve assisenzaak waarin het publiek fungeert als volksjury.

Het verhaal:
Invloedrijk culinair journalist Hubert Van Parijs wordt in zijn huis dood aangetroffen. Aanvankelijk denkt men aan een natuurlijke dood, maar sectie wijst naar vergiftiging. Onderzoek leidt naar chef Lucien Valcke van het sterrenrestaurant Chez Lulu.  Hubert plaatste kort voor zijn dood een recensie in de krant, waarin hij het restaurant betitelt als “ster-onwaardig”. Een mager zesje. Een artikel dat niet zonder gevolgen blijft: een dergelijke kritiek kan hem zijn ster, zijn reputatie en zijn restaurant kosten. Genoeg redenen om iemand te vermoorden?

ASSISEN IV – DE STERRENMOORD is een productie van Uitgezonderd.

  • Producenten: James Cooke en Bob Jennes
  • Regie: Jaak Lema
  • Tekst: Frank Van Laecke en Peter Römer
  • Uitvoerend producent: Sil Poppe
  • Met: Frans Maas, Bieke Ilegems, Erik Goossens, Tom Audenaert, Kim Van Oncen, Veerle Malsschaert, Manou Kersting en Peter Thyssen

Info & tickets: www.uitgezonderd.be