Volop repetitie voor VAPEURS 4 – OP SAFARI

Delen met je netwerk?

Het zijn drukke tijden bij Backstage Producties. De Winterrevue – An Evening with The Sixpack schittert nog één week in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Ondertussen wordt er volop gerepeteerd in het hoofdkwartier van het productiehuis in Puurs door Caroline Maes, Karin Jacobs, Lulu Aertgeerts en Anne Mie Gils voor de komedie VAPEURS 4 – OP SAFARI. 

VAPEURS 4 – OP SAFARI is vanaf 26 januari 2023 voor de eerste keer te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. De eerste drie edities van het theaterstuk “Vapeurs” waren telkens een schot in de roos. Deze keer zullen de vier hartsvriendinnen de Afrikaanse wildernis onveilig maken. Glamping en een heuse safaritocht ondanks die vervelende vapeurs… De regie is opnieuw in handen van Martin Michel en de teksten zijn van Allard Blom. Niemand minder dan Dirk Van Vooren is spelcoach van dienst.

Dirk is alvast tevreden over de gang van zaken: “Onze Flying Vapeurs zitten helemaal op schema. Na enkele zangrepetities met Sam Verhoeven, zijn ze in de scènes gevlogen samen met Martin Michel. Het plezier spat er vanaf. Deze voorstelling is een échte aanrader, dat voorspel ik nu al. We blijven nog twee weken in Puurs en dan verhuizen we naar Theater Elckerlyc in Antwerpen om de laatste hand te leggen aan deze zalige vriendinnenkomedie.”

2023 gaat van start met een splinternieuw avontuur van het vriendinnenclubje ’The Flying Vapeurs’. Eerst hebben ze Bali verkend, daarna stonden ze op de skilatten in Oostenrijk en vorige keer beleefden ze dolle nachten op een cruise. Deze keer trekken ze naar Zuid-Afrika. Een avontuur over zichzelf verliezen in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent. ‘Vapeurs 4 – Op safari’ is het vierde deel in een reeks van succesvolle vriendinnenkomedies. Stap opnieuw mee in deze hilarische voorstelling rond alle overgangsproblemen waarmee de vrouwen te kampen hebben. En geen nood, je hoeft de vorige belevenissen niet gezien te hebben om hiervan ten volle te kunnen genieten!

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS

VAPEURS 4 – OP SAFARI, vanaf 26 januari 2023 in Theater Elckerlyc in Antwerpen:

CAST: Lulu Aertgeerts, Anne Mie Gils, Karin Jacobs en Caroline Maes

REGIE: Martin Michel

SPELCOACHING: Dirk Van Vooren

TEKST: Allard Blom Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen Productie: Backstage Producties

Tickets en informatie: www.backstage-producties.be

Foto: Backstage Producties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *