Repetities vriendinnenkomedie VAPEURS 4 OP SAFARI zitten op kruissnelheid

Delen met je netwerk?

Vanaf 26 januari in Theater Elckerlyc Antwerpen: Actrices Caroline Maes, Lulu Aertgeerts, Karin Jacobs en Anne Mie Gils in vriendinnenkomedie Vapeurs 4 – Op safari.

VAPEURS 4 – OP SAFARI is vanaf 26 januari 2023 voor de eerste keer te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. De eerste drie edities van het theaterstuk “Vapeurs” waren telkens een schot in de roos. Deze keer zullen de vier hartsvriendinnen de Afrikaanse wildernis onveilig maken. Glamping en een heuse safaritocht ondanks die vervelende vapeurs… De regie is opnieuw in handen van Martin Michel en de teksten zijn van Allard Blom. Niemand minder dan Dirk Van Vooren is spelcoach van dienst.

De pers was vandaag te gast op een repetitie van deze heerlijke vriendinnenkomedie. Caroline Maes, Karin Jacobs, Lulu Aertgeerts en Anne Mie Gils zetten hun beste beentje voor in het hoofdkwartier van het productiehuis in Puurs. Dit onder deskundige leiding van spelcoach én coproducent Dirk Van Vooren. Dirk gaf alvast een positieve stand van zaken over de planning voor de komende weken en de samenwerking met deze vier topactrices: 

“De voorstelling is een échte feel good komedie. De humor is herkenbaar en dat maakt het zo’n leuke voorstelling voor iedereen. Goed om weten: alle vier de actrices zingen in de voorstelling. Ze hebben ook elk een solo. We repeteren nog een dikke week bij Backstage Producties. Daarna verhuizen we naar Theater Elckerlyc in Antwerpen. We kijken er naar uit om deze heerlijke voorstelling te laten zien aan het publiek.”

Korte inhoud:

2023 gaat van start met een splinternieuw avontuur van het vriendinnenclubje ’The Flying Vapeurs’. Eerst hebben ze Bali verkend, daarna stonden ze op de skilatten in Oostenrijk en vorige keer beleefden ze dolle nachten op een cruise. Deze keer trekken ze naar Zuid-Afrika. Een avontuur over zichzelf verliezen in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent. ‘Vapeurs 4 – Op safari’ is het vierde deel in een reeks van succesvolle vriendinnenkomedies. Stap opnieuw mee in deze hilarische voorstelling rond alle overgangsproblemen waarmee de vrouwen te kampen hebben. En geen nood, je hoeft de vorige belevenissen niet gezien te hebben om hiervan ten volle te kunnen genieten!

VAPEURS 4 – OP SAFARI, vanaf 26 januari 2023 in Theater Elckerlyc in Antwerpen:

CAST: Lulu Aertgeerts, Anne Mie Gils, Karin Jacobs en Caroline Maes

REGIE: Martin Michel

SPELCOACHING: Dirk Van Vooren

TEKST: Allard Blom

Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen Productie: Backstage Producties

Tickets en informatie: www.backstage-producties.be

Foto: Backstage Producties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *