Dit zijn de eerste pakken uit het nieuwe seizoen van THE MASKED SINGER

Delen met je netwerk?

Licht uit, spot aan want… the stars come out! Op vrijdag 3 februari barst de grootste zoektocht van het jaar weer los bij VTM. In het derde seizoen van The Masked Singer staat een hele resem nieuwe figuren te trappelen om de sterren van de hemel te zingen. Ze bekomen nog van een dikke vette party in hun Masked Mansion, maar vandaag treden de eerste 8 pakken uit het nieuwe seizoen alvast uit de schaduw. Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotaurus en Kolonel Mops stellen zichzelf voor en onthullen zo de allereerste tips voor alle speurneuzen. Welke stars onthullen hun masker, maar houden hun eigen gezicht angstvallig verborgen voor de buitenwereld? The Masked Singer is helemaal klaar om iedereen in de ban te houden!

LEEUW

Wanneer Leeuw de klapdeuren van zijn/haar saloon openzwaait, ben je zó in het Wilde Westen. Zijn/haar inner-cowboy komt te pas en te onpas naar boven, maar is overgoten met een heleboel ‘sassy’ trekjes. Leeuw houdt van The Village People en Freddie Mercury. ‘Appearance is everything’: hij/zij wil er altijd piekfijn uitzien. Maar in een stoffig saloon is dat een uitdaging. Leeuw heeft namelijk ook smetvrees.

TOVENAAR

Tovenaar wil iedereen verbazen met magische toverkunsten. Af en toe mislukt er al eens een kunstje, maar dat is niet erg, want schoonheid zit voor hem/haar in de imperfectie. Tovenaar gaat positief door het leven, maar toch draagt hij/zij een zware last. Hij/zij is lang geleden vervloekt en sindsdien is Tovenaar op zoek naar een eigen gezicht en identiteit. Tovenaar zou zelfs zijn/haar eigen spiegelbeeld niet meer herkennen. Zijn/haar missie bij The Masked Singer? De eeuwenoude vloek verbreken en zichzelf terugvinden.

HIPPO

Prima Ballerina Hippo maakt zich op voor de grootste performance van zijn/haar leven: optreden bij The Masked Singer. In de loge van de opera bereidt hij/zij zich voor om het beste van zichzelf te geven. Hippo danst iedereen naar huis. Hij/zij is erg zelfzeker en twijfelt geen minuut aan zichzelf, op de bühne leeft hij/zij helemaal op. Hippo heeft maar één doel: elke avond een staande ovatie krijgen! Hij/zij is verslaafd aan applaus.

RAAF

Raaf is koninklijk en royaal. Hij/zij houdt van etiquette en voornaam gedrag. Vanuit zijn/haar rijk kijkt Raaf toe op zijn/haar onderdanen. Raaf komt streng over maar is heel rechtvaardig. In zijn/haar mythische wereld staat Raaf aan het roer en niemand anders. Raaf wekt ontzag op, hij/zij lijkt altijd beheerst, maar kan toch verrassend uit de hoek komen. Zo is Raaf soms best onzeker en kan hij/zij aan zichzelf twijfelen. Maar Raaf doet er alles aan om dit voor de buitenwereld verborgen te houden.

SKIWI

Ich bin so schön, ich bin so doll, ich bin der Skiwi aus Tirol! Ambiance verzekerd met party animal Skiwi. Zijn/haar leefwereld is een ‘bierstube’ waar het alle dagen dikke feest is. Hij/zij weet van geen ophouden tussen de bierglazen, braadworsten en wollen schapenvellekes. Skiwi is gek op de winterse gezelligheid en laat zich graag omringen door jodelende mensen gekleed in lederhosen.

FOXY LADY

‘She uses sex as a weapon’. Dit is de lijfspreuk van Foxy Lady. Met haar prikkelende en uitdagende bewegingen draait ze elke man rond haar poot, maar opgepast, je weet nooit of het wel zonder bijbedoeling is. Foxy Lady doet zelden iets zonder er haar eigen voordeel uit te halen. In ware James Bond-stijl gaat ze als spionne sluw en listig te werk. Dit is geen vosje om zonder handschoenen aan te pakken!

MINOTAURUS

Met de kop van een stier en het lichaam van een mens is Minotaurus imposant, sterk en onverwoestbaar. Hij/zij leeft tussen de oude Griekse ruïnes en houdt vast aan het verleden. Minotaurus is gek van geschiedenis en van moderne dingen heeft hij/zij een afkeer. Minotaurus probeert indruk te maken met lijf en leden, en maar weinigen durven in zijn/haar buurt te komen. Maar onder deze ruwe bolster zit een klein en flirterig hartje.

KOLONEL MOPS

Vanuit zijn/haar commandobunker is Kolonel Mops druk in de weer om een aanvals- en verdedigingsplan op te stellen. Want de vijand is nooit ver weg. Dag en nacht staat Kolonel Mops paraat om strategisch en tactisch toe te slaan. Al ijsberend komt hij/zij tot de beste operaties, want Kolonel Mops vindt zichzelf geweldig! Niemand kan beter stratego spelen dan Kolonel Mops. Maar toch slaat hij/zij soms de bal mis, waardoor zijn/haar leiderschap geregeld ondermijnd wordt.

The Masked Singer: vanaf vrijdag 3 februari om 20u35 bij VTM.

Foto: DPG Media / Persdienst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *