LEGALLY BLONDE, de musical binnenkort in Antwerpen en Hasselt te zien!

Delen met je netwerk?

Vanaf donderdag 9 februari 2023 is het zover… LEGALLY BLONDE, de musical, kleurt de Stadsschouwburg Antwerpen en het Trixxo Theater Hasselt knalroze. Elle Woods toont als geen ander dat het helemaal oké is om jezelf te zijn en vecht op haar eigen ludieke manier voor gelijkheid tussen vrouwen en mannen. Producent AuFond Producties trommelt een professionele cast van 30 acteurs, een live orkest én een chihuahua op om het publiek een fantastisch avondje uit te bezorgen.

HET VERHAAL

She’s back! Dé blondine der blondines, dé fashion queen die nooit uit de mode geraakt, dé chihuahuabazin waar menig hondje jaloers op is!! Elle Woods komt naar Antwerpen en laat ons als geen ander voelen dat vooroordelen niet altijd overeenkomen met de realiteit. In de naam van de liefde gaat ze volop voor haar ambitie om het te maken als advocate en zwemt ze als een goudvis met Pradaschoenen doorheen de haaienwereld.

Elle Woods heeft alles wat ze wil hebben: veel vriendinnen, liefdevolle ouders en een ideale prins op het witte paard die haar weldra ten huwelijk zal vragen… Of toch: dat denkt ze! Wanneer haar vriend Warner op z’n knie zou moeten gaan met een ring in z’n hand, besluit hij toch om zijn geluk te zoeken in zijn studie Rechten. Elle besluit dan maar om zich een weg te werken naar dezelfde universiteit als Warner en slaagt daarin. Daar aangekomen, blijkt men niet voorbereid op zoveel spontaniteit… Elle moet zich dagelijks opnieuw bewijzen, maar toont dat jezelf zijn nooit uit de mode geraakt!

Een hilarische komediemusical die tegelijk ook ontroert!
Met veel romantiek… én een chihuahua!

CREDITS

CAST

Elle Woods HELLE VANDERHEYDEN
Paulette LOES VAN DEN HEUVEL
Professor Callahan IVAN PECNIK
Warner JO HENS
Emmet LARS CUYNEN
Brooke Wyndham LINE ELLEGIERS

Muziek & Lyrics – Laurence O’Keefe en Nell Benjamin
Script – Heather Hach
Nederlandse vertaling – Allard Blom
Gebaseerd op het boek van Amanda Brown en de film van Metro-Goldwyn-Mayer

Regie – Manu Jacobs
Choreografie – Sandrine Wouters & Laurenz Hoorelbeke
Muzikaal repetent – Laure Campion
Decorontwerp – Eric Van der Palen
Kostuumontwerp – Griet Van Landeghem
Hair & Make up – Gert Botty
Technische coördinatie – Bart Vandersmissen

LEGALLY BLONDE is te zien van 10 tot 26 februari in de Stadsschouwburg Antwerpen en van 17 tot 19 maart in het Trixxo Theater Hasselt. 

Info & tickets: vwww.aufondproducties.be

Foto: AuFond Producties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *