ELLA-JUNE HENRAD en PETER VAN DEN BEGIN in het meeslepend vervolgseizoen van “Fair Trade”

Delen met je netwerk?

‘Fair Trade’ was één van de Vlaamse reeksen waarmee Streamz in 2020 van start ging als nieuwe streamingdienst. Het onofficiële vervolg van Marc Punts ‘Matroesjka’s’ werd lovend ontvangen en staat vandaag nog steeds op nummer 1 als best bekeken reeks op Streamz. Bekijk hier alvast de eerste teaser van het nieuwe seizoen dat in februari exlusief te zien is op Streamz.

In ‘Fair Trade’ volgen we politieagente Robin De Rover (Ella-June Henrard), die ooit met veel inzet en nobele idealen aan haar carrière begon, maar haar werk te dikwijls teniet zag gedaan door procedurefouten, handigheidjes van dure advocaten en dubieuze beslissingen van wereldvreemde rechters. Nu moet ze samenwerken met gangsterbaas Patrick ‘de Pater’ Paternoster (Peter Van den Begin).

Patrick is een old-school penoze baas. Hij combineert drugshandel, pooierschap en heling en leidt een kleine lokale misdaadorganisatie. Paternoster is geen doetje en hij deinst er niet voor terug om geweld te (laten) gebruiken, maar hij houdt zich aan gemaakte afspraken.

Bij het begin van het nieuwe seizoen zien we hoe Robin bij de federale politie verbannen wordt naar de Cel Agressie. Ze zoekt weer contact met de Pater om de moordenaar van de corrupte commissaris Wally Wilson te vinden. Maar die heeft zijn eigen agenda. En dan duikt Bob ‘Martino’ Martens (Jeroen Perceval) terug op…

Naast de indrukwekkende hoofdcast zijn er verder ook rollen voor Manou Kersting, Ella Leyers, Kamal Kharmach, Daphne Wellens, Lynn Van Royen, Peter Thyssen, Sven De Ridder, Axel Daeseleire, Hristo Shopov, Katrien Vandendries, Peter Van de Velde, Peter Paul Muller en de Oekraïense actrices Kseniya Mishina en Polina Vasylina.

Het scenario, de productie en regie van ‘Fair Trade 2 – De Weg Terug’ zijn van de hand van Marc Punt (‘Matroesjka’s’, ‘Frits en Freddy’, ‘Bowling Balls’, ‘Pippa’). De reeks is een productie van Independent Productions in samenwerking met Streamz, Telenet en Casa Kafka met de steun van Screen Flanders. ‘Fair Trade 2 – De Weg Terug’ zal vanaf februari 2023 exclusief beschikbaar zijn bij Streamz.

Foto: Streamz / Persdienst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *