HERMAN VERBRUGGEN is Skiwi in “The Masked Singer”

Delen met je netwerk?

De aftrap van The Masked Singer is gisteravond gegeven bij VTM, maar het eerste masker is al afgezet. In de allereerste show moest de schattige en kleurrijke Skiwi vanavond het onderspit delven. Tot grote spijt van de bekende Vlaming die zich in het pak verstopte. Dat bleek niet Maarten Vancoillie, Kamal Kharmach of Average Rob, maar wel Kampioen Herman Verbruggen. “Mijn taak was: de verrassing van de avond zijn”, klonk het bij Herman. “Ik ben geen zanger, maar uiteindelijk doe je toch wel ongelofelijk je best. Dan dacht ik: het zou nu toch wel heel erg triest zijn als ik er als eerste uit zou liggen. Ik vind het oprecht heel spijtig, want ik vind het wel een leuk programma. Het is spannend en ik had die spanning iets langer willen vasthouden. Ik heb dit met veel plezier gedaan.”

Over zijn deelname heeft Herman niet lang getwijfeld. “The Masked Singer is één van de zeldzame programma’s waar families voor in de zetel gaan zitten en samen naar een programma kijken. Dus er is wel een parallel met De Kampioenen. Dat soort dingen check ik ook altijd met mijn kinderen. Als zij het tof vinden is dat voor mij een extra element in de beslissing om ‘ja’ te zeggen.”

Foto: DPG Media / Persdienst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *