The Voice Senior-winnaar JOHN LEO komt met een bijzondere, muzikale boodschap

Delen met je netwerk?

In 2018 won John Leo met vlag en wimpel The Voice Senior bij VTM. Meteen een tweede muzikale adem voor John, die 50 jaar lang met zijn showband de grootste namen uit België en Nederland op alle podia van belang mocht begeleiden.

Met de overwinning kwam een eigen album, inclusief de radiohits ‘Doelwit’ en ‘Altijd Zomer’, en een overvolle agenda. Maar covid riep de vele plannen van John een halt toe. Gelukkig bleef de sympatieke Kemenpaar niet bij de pakken zitten. John bouwde in hartje Geel een opnamestudio en ging o.a. met Marc Swolfs nieuwe muziek schrijven en produceren.

Het eerste resultaat daarvan is de single ‘Je Leeft, Ga Door’. Een mooie, positieve boodschap om het nieuwe jaar in te zetten en meteen vooruit te blikken naar de vele podia die John de komende maanden in vuur en vlam zal zetten.

‘Je leeft, ga door’, de nieuwe single van John Leo, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Foto: Buzzardmusic