OWLA Brugge lanceert SHOWTIME: nieuw zomerspektakel met o.a. HELMUT LOTTI, JOHNNY LOGAN & LILIANE SAINT-PIERRE

Delen met je netwerk?

Hoog tijd voor SHOWTIME! Voor de eerste keer in een historische kerk krijgen de fans van een heerlijk live-spektakel een straf & verrassend zomerspektakel te zien. OWLA BRUGGE presenteert een zorgeloze dosis ‘feel good’. Je mag je dus deze zomer aan een flinke portie glitter & glamour verwachten.

We halen alles uit de kast om er een onvergetelijke editie van te maken: een creatief team dat show & spektakel als de beste beheerst, een live orkest, bekende gezichten én nieuwe, verrassende namen. OWLA SHOWTIME is een spektakel dat je niet mag missen.

Maar liefst 18 keer zullen deze zomer Helmut Lotti, Liliane Saint-Pierre en Ivann schitteren als Vlaamse sterren naast de internationale Mister Eurovisiesongfestival himself Johnny Logan. Komiek Dirk Van Vooren ontvangt het publiek en dompelt hen onder in een bad van zang, dans en entertainment. Variété krijg je van Rafael en het internationale acrobaten duo Giurintano. Tommy Gryson tekent voor de choreografieën en het orkest speelt onder leiding van Lou Roman.

– exclusieve avant-première dinsdag 18 april – 

Op dinsdag 18 april is er de exclusieve avant-première waar al deze nationale & internationale sterren het beste van zichzelf zullen geven voor het publiek.

Klik hier voor tickets, maar wees er snel bij, want enkel op deze avant-première zijn alle plaatsen te koop aan het laagste tarief van €39.

Data van de achttien zomerspektakels:

JUNI: 9/10/11 & 23/24/25
JULI: 14/15/16 & 21/22/23
AUG: 4/5/6 & 18/19/20

Vrijdag en zaterdag gaan de deuren open om 19h00 en start de show om 20h00 maar op zondag openen we de deuren om 14h00 zodat het spektakel om 15h00 kan beginnen.

ZONE A: € 89,00 – vooraan

ZONE B: € 79,00 – midden

ZONE C: € 69,00 – achteraan

TRIBUNE: € 39,00 – zittribune boven

VIP: € 99,00 – champagne & hapjes

VIP: € 119,00 – champagne & hapjes

Info & tickets: www.owlashowtime.be

Foto: Owla Brugge