SCHLAGERFESTIVAL CD is nu verkrijgbaar als ideale opwarmer voor de shows

Delen met je netwerk?

Voor de komende editie van het Schlagerfestival in Hasselt verschijnt, naar jaarlijkse gewoonte, op vrijdag 3 maart 2023 een verzamel-cd van ‘Het Schlagerfestival 2023’, die bestaat uit drie cd’s met de grootste hits van o.a. Mart Hoogkamer (‘Ik ga zwemmen’), Margriet Hermans (‘Lekker blijven hangen’), The Pointer Sisters (‘I’m So Excited’), SNOLLEBOLLEKES (‘Links Rechts’) en inclusief alle grote meezingers in een non-stop mix.

Het Schlagerfestival 2023 vindt plaats op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023 in de Trixxo Arena Hasselt, met optredens van Sergio, Lisa del Bo, Christoff, Luc Steeno, Laura Lynn, De Romeo’s, Yves Segers, Die Schnappers (Matthias Lens & Yves Segers), Willy Sommers en met gastheer Kürt Rogiers. Op vrijdag en zaterdag starten de voorstellingen om 20u30. Op zondag om 15u00. De tickets voor zaterdagavond zijn beperkt. Voor vrijdag en zondag zijn er voor snelle beslissers nog tickets. Op de drie dagen zorgt een dj voor de sfeervolle afterparty. Meer info vind je op www.hetschlagerfestival.be

TRACKLIST:
CD1:
1. Ik ga zwemmen / Mart Hoogkamer – 2. Een nieuw begin / Sam Gooris & Sergio – 3. Ga dan / Luc Steeno – 4. Het licht uitdoen / Christoff – 5. Wie kan mij vertellen / André Hazes Jr. – 6. Zo is het leven / Laura Lynn – 7. C’est la vie / B*Witched – 8. Rood / Marco Borsato – 9. Lekker blijven hangen / Margriet Hermans – 10. Ik neem je mee / Gers Pardoel – 11. Funky Town / Lipps Inc – 12. Echte vrienden / De Romeo’s – 13. Koffie, koffie hier / Johan Veugelers – 14. Lass die Sonne in Dein Herz / Wind – 15. Rocky / Don Mercedes – 16. Eén uit duizend / Bart Kaell – 17. Dat kleine dorpscafé / Michael Lanzo – 18. Als sterren aan de hemel staan / Frans Bauer – 19. Boven de wolken / Lissa Lewis – 20. Posterboy / Willy Sommers

CD2:
1. I’m so excited / The Pointer Sisters – 2. Daddy Cool / Boney M – 3. Vrede / Ruth Jacott – 4. Eén kopje koffie / VOF De Kunst – 5. Ik ben verliefd op jou / Paul Severs – 6. Jenseits von Eden / Nino de Angelo – 7.Dag en nacht / Lindsay – 8. Don’t let me be misunderstood / Santa Esmeralda – 9. Sexbomb / Tom Jones – 10. Daar sta je dan / René Froger – 11. Kool & The Gang / Celebration – 12. Laat je hart slaan / Laura Lynn – 13. Take me home country roads / Robby Longo – 14. De zomer van ons twee / Jo Vally – 15. Leef nu het kan / Jan Smit – 16. Mag ik dan bij jou schuilen / Dimi & Daniel Verstappen – 17. Joke stop toch met koken / De Leidse Steutelgaten – 18. Tarantella Napoletana Am See / Die Schnappers – 19. Links Rechts / Snollebollekes – 20. Wunderbar / Tempole Tudor

CD3: de grootse meezingers non stop mix
1. Sweet Caroline / Christoff – 2. Why tell me why / Anita Meijer – 3. Mama Mia / Abba – 4. Liefde is een kaartspel / Lisa del Bo – 5. Soldiers of love / Liliane St Pierre – 6. Allemaal / Wim Soetaer – 7. 99 Luftballons / Nena – 8. Can’t take my eyes of you / Boywtown Gang – 9. September / Earth, Wind & Fire – 10. Que viva la vida / Belle Perez – 11. Zij gelooft in mij / André Hazes – 12. Als een leeuw in een kooi / Willy Sommers – 13. Zeg eens meisje / Paul Severs – 14. I love to love / Tina Charles – 15. Ich bin wie Du / Marianne Rosenberg – 16. Verdammt ich Lieb Dich / Matthias Reim – 17. Als marktkramer ben ik geboren / Eddy Wally – 18. Vlieg met me mee / Paul de Leeuw – 19. Goedemorgen morgen / Nicole & Hugo – 20. You’ll never walk alone / Lee Towers

Foto: Universal Music Belgium