VÉRONIQUE DE KOCK is Mummie in “The Masked Singer” op VTM

Delen met je netwerk?

Grote verrassingen vanavond in The Masked Singer op VTM. Niet alleen op het einde, maar ook bij het begin van de show vielen de monden van de speurders wagenwijd open. Dat had alles te maken met de mystery speurder van deze week, want compleet onverwacht stapte niemand minder dan Karen Damen het podium op om haar plekje achter de speurdersdesk opnieuw in te nemen. En hoe. Karen schoot meteen raak en wist als enige de identiteit van Mummie te achterhalen. Niet hoofdverdachten Evi Hanssen, Barbara Sarafian of Tanja Dexters, maar wel Véronique De Kock verscheen van achter het masker. Zij moet The Masked Singer verlaten, maar slaagde er de voorbije weken in om heel wat kijkers op het verkeerde been te zetten.

Foto: VTM / Persdienst