30.000 feestvierders op HET SCHLAGERFESTIVAl in de Hasseltse Trixxo Arena

Delen met je netwerk?

Met een spectaculaire dragqueen-act, inclusief de gemaquilleerde gastheer-presentator Kürt Rogiers, ging de 16de editie van Het Schlagerfestival vrijdagavond van start in de Hasseltse Trixxo Arena. Tot en met zondagnamiddag wordt er door ruim 30.000 feestvierders volop meegevierd, gezongen en gedanst tijdens de optredens van o.a. Christoff, De Romeo’s, Willy Sommers, Sergio en Schlagerfestival-debutant Stan Van Samang. Onder een immens grote discobal, de grootste die je in ons land en ver daarbuiten kan vinden, brengen Luc Steeno en Lisa del Bo met hun versie van de ‘Goeiemorgen Morgen’-klassieker van Nicole & Hugo een eerbetoon aan de vorig jaar overleden zangeres.

Op zaterdag 15 juli 2023 kan je opnieuw terecht in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke voor de Zomereditie, met optredens van o.a. De Romeo’s en debutanten Bram & Lennert, Luc Steeno en Jettie Pallettie. 

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondagnamiddag 24 maart 2024 kan je in de Trixxo Arena Hasselt terecht voor de ‘Flower power’-editie van Het Schlagerfestival, met optredens van De Romeo’s, Lindsay en Sam Gooris. Meer namen worden in de loop van de komende weken bekendgemaakt.

Info & tickets:  www.hetschlagerfestival.be

Foto: House of Entertainment