Nieuw album HERBERT – “Verbaasd”

Delen met je netwerk?

Je laten verbazen door de mooie dingen in het leven, is volgens Herbert de sleutel naar geluk. Dat verhaal vertelt hij in 12 verrassende nummers. Er staan 2 duetten op het album, één met Bart Herman en één met Lisa Del Bo. Herbert werd net 49, en lanceert met “Verbaasd” z’n 8ste album.

Het eerste exemplaar van “Verbaasd” gaf Herbert aan George Baker. De 78-jarige zanger is bijzonder blij met de Nederlandstalige bewerking van zijn hit “Santa Lucia by night” waarmee Herbert z’n nieuwe plaat opent. Herbert schreef de 12 teksten, en zingt ondermeer over levenslust, liefde, een geboorte, en gemis.

Naast de vele optredens, hoor je hem ’s morgens van 6 tot 9 in z’n eigen ochtendshow “Klaarwakker” op radio2benebene.

En al meer dan 12 jaar heeft Herbert op zondag z’n eigen talkshow op Ment-TV.

Het nieuwe album ‘Verbaasd’ is vanaf 1 april 2023 op CD verkrijgbaar via https://www.herbertverhaeghe.be/shop,en je kan het downloaden & streamen via de gekende kanalen.

Foto: VDM Produkties