FACTS viert 700.000ste bezoeker op 30ste verjaardag en ontving 32.328 fans

Delen met je netwerk?

Dit weekend bereikte FACTS twee onvoorstelbare mijlpalen: een 30e verjaardag én een 700.000e bezoeker. Sinds de eerste bijeenkomst in een klein Gents café in 1993 ging het de jaren nadien immers crescendo, tot de prachtige viering van popcultuur die ook vandaag nog altijd sterk in de schoenen staat.

FACTS vierde dan wel zijn verjaardag, maar deelde zelf de cadeautjes uit. De organisatie verraste de 700.000ste bezoeker op zondag 2 april, waarna die stevig werd gefeliciteerd en overstelpt met een berg popcultuur-goodies en -merchandise waar de gemiddelde FACTS-bezoeker van zou watertanden. De gelukkige: Sanne Van de Vyver (15 jaar) uit Brakel, die samen met het hele gezin verkleed ging als in de personages uit de film Avatar.

Niemand minder dan Alexander Ludwig (Vikings, The Hunger Games) pauzeerde zijn panel om Sanne en haar familie te onthalen op de feeërieke Q&A stage, onder luid applaus van het talrijke publiek. Daar kregen ze ook felicitaties van Event Director Anthony Audenaerd én VIP-tickets voor het hele gezin, waar mee ze rest van de dag konden vullen met tal van activiteiten en shows onder VIP-voordelen.

Afgelopen weekend ontving FACTS maar liefst 32.328 fans en dit najaar volgt het tweede nostalgische verjaardagsfeest, op 21-22 oktober, 2023, in Flanders Expo Gent. Tickets zullen in de week na FACTS online komen op www.facts.be/nl/tickets.