KABOUTER KLUS 75 jaar en nog steeds op de planken

Delen met je netwerk?

Vandaag werd Aimé Anthoni, de acteur die gestalte geeft aan Kabouter Klus, in de bloemetjes gezet in Plopsa Indoor Hasselt naar aanleiding van zijn 75e verjaardag.

Vandaag was het feest in Plopsa Indoor Hasselt. Aimé Anthoni, de acteur die al 26 jaar gestalte geeft aan de immens geliefde Kabouter Klus, werd op 10 april 75 jaar. De gebeurtenis werd op feestelijke wijze in Plopsa Indoor Hasselt gevierd, waarbij Aimé na zijn Klus-show nietsvermoedend terug op het podium werd geroepen en met een taart, vuurwerk en een verjaardagsliedje werd verrast. Plopsa Indoor Hasselt en Aimé zijn al sinds de beginjaren twee handen op één buik. “Ik heb hier gedurende de afgelopen 19 jaar al zoveel optredens gegeven en lachende gezichten gezien. Plopsa Indoor Hasselt is zonder twijfel mijn favoriete park.”, lacht Aimé. Ook Carmine Frisenda, Parkmanager van Plopsa Indoor Hasselt, is enthousiast: “Aimé is al jaren een vaste waarde binnen de Plopsa Group. We zijn dan ook verheugd om hem op deze manier eventjes in de bloemetjes te zetten.” Nog de hele paasvakantie lang staat Aimé als Kabouter Klus op het podium van Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Station Antwerp in het kader van Pasen met Klus.

Foto: Plopsa